In onze informatiebrief van 24 april jl. meldden we dat, indien u in aanmerking komt voor noodopvang en u dat nodig heeft, u zich (opnieuw) aan moet melden voor noodopvang.

Aanmelden noodopvang

28-04-2020

Noodopvang op werkdagen vanaf 11 mei

Vanaf 11 mei zijn de scholen en opvang weer geopend, maar blijft de noodopvang voor ouders met een cruciaal beroep van toepassing. De noodopvang vanaf 11 mei kan via de onderstaande link worden aangevraagd.

Aanmeldformulier (mocht de link niet werken, dan via: https://www.kinderopvanghoorn.nl/noodopvang-vanaf-11-mei/ )

Voor schoolkinderen wordt de noodopvang tijdens schooltijd door OBS de Klipper geregeld en na schooltijd door de BSO die gekoppeld is aan de locatie.
SKH stuurt uw aanvraag voor noodopvang door naar ons. Van ons ontvangt u bericht over de noodopvang tijdens schooltijd en van SKH ontvangt u bericht over de noodopvang buiten schooltijd.

Let op: de noodopvang dient 2 dagen tevoren te worden aangevraagd (bijvoorbeeld uiterlijk maandagavond voor de woensdag)