Aanmelden rondleiding en inschrijving

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor één van de open ochtenden die wij organiseren.

Aanmelden rondleiding en inschrijving

Op zoek naar een goede basisschool of goede kinderopvang? Deze site geeft u algemene informatie over kinderopvang en onderwijs op onze school. Uw kind is al welkom op onze locaties vanaf 0 jaar. Voor meer informatie over het kinderdagverblijf of onze peuterspeelzaal, kijk dan verder bij de pagina 'Opvang'. Onze collega's van de kinderopvang maken graag een afspraak met u voor meer informatie. Het aanmelden voor de basisschool kunt u het beste doen als uw kind (bijna) 3 jaar is geworden. Uiteraard kunt u uw oudere kind ook aanmelden in het geval van een verhuizing e.d. De directeur van onze school ontvangt u graag op een van de informatiebijeenkomsten. Deze zijn op diverse vrijdagochtenden tussen 08:45 en 10:00 uur. Deze treft u ook aan in onze jaarkalender. Mocht u echt niet kunnen komen op deze data en u wilt toch graag een kijkje komen nemen, dan plant onze schoolondersteuner graag een afspraak met u in.

De Klipper heeft een aantal data (open ochtenden) voor rondleidingen gepland. Op de Bres zijn dit de volgende ochtenden: 17 september, 8 oktober, 21 januari, 4 maart en 3 juni en op de Dubloen: 15 oktober, 26 november, 28 januari, 11 maart, 22 april en 17 juni. U kunt zich aanmelden voor een van deze dagen. U krijgt dan een rondleiding in school zodat u de sfeer kunt proeven en ziet hoe de leerlingen met elkaar werken en spelen. Ook vertellen we u waar de school voor staat en gaat. Er is uiteraard voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Het doel is dat u uiteindelijk een goede keuze kunt maken voor uw kind. De bijeenkomsten zijn op de data in de link onderaan te zien.

Het aanmeldformulier treft u hier aan. Indien u heeft besloten uw kind aan te melden, kunt u deze volledig invullen en op school inleveren. U kunt dit formulier ook op school krijgen.

U kunt onze school op afspraak bezoeken door onze schoolondersteuner te mailen: info.obsdeklipper@talenthoorn.nl

Klik hier voor de inschrijvingen voor de open ochtenden op OBS De Klipper.