Buitenschoolse Opvang / Tussenschoolse Opvang

De Klipper is geen VVE-School. We werken voor de voor- en vroegschoolse educatie samen met een peuterspeelzaal/kinderdagverblijf in het gebouw van de school.

Buitenschoolse Opvang / Tussenschoolse Opvang

peuterspeelzaal/kinderdagverblijf in het gebouw van de school.

Bres

Op locatie De Bres wordt voorschoolse, tussenschoolse en naschoolse opvang geboden door  Stichting Kinderopvang Hoorn (SKH). De Klipper en SKH werken samen als gebruikers van het gebouw en hebben overleg over kinderen indien daarvoor aanleiding is. Meer informatie over de opvang staat op de website van SKH.

Dubloen

Op locatie Dubloen wordt de voorschoolse, tussenschoolse en naschoolse opvang verzorgd door Stichting Kinderopvang Hoorn (SKH) en Berend Botje.

Berend Botje
In augustus 2016 is Berend Botje in twee ruime, lichte lokalen van De Klipper gestart met kinderopvang. Ze maken ook gebruik maken van het crea- en speellokaal, het 'groen' ingerichte speelplein en de sportvelden naast de school. De kinderen krijgen hier alle ruimte om te spelen, leren en ontdekken in nauwe samenwerking met de basisschool. Samen kunnen we een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn bieden aan kinderen van 0 tot 13 jaar.
Meer informatie over de opvang staat op de website van Berend Botje.

SKH
Op locatie Dubloen wordt de tussenschoolse opvang geboden door  Stichting Kinderopvang Hoorn (SKH). Meer informatie over de opvang staat op de website van SKH.

"De school met talent voor taal"