Kinderopvang op de Klipper

De Klipper werkt samen met twee kinderopvangorganisaties, namelijk SKH en Berend Botje. Op beide schoollocaties wordt voorschoolse, tussenschoolse en naschoolse opvang geboden.

De Bres
Op de Bres verzorgt de SKH (Stichting Kinderopvang Hoorn) de tussenschoolse en buitenschoolse opvang. Voor tarieven, plaatsingsmogelijkheden en overige informatie verwijzen wij u graag naar de website van SKH.

De Dubloen
Op de Dubloen wordt de tussenschoolse opvang (het overblijven) verzorgd door de SKH (zie boven). De SKH biedt ook voorschoolse en naschoolse opvang. Deze opvang is niet in het schoolgebouw, maar in de SKH locatie DoReMi.

Daarnaast is in de Dubloen Berend Botje gevestigd. Berend Botje biedt  voorschoolse en naschoolse opvang, maar ook kinderdagopvang (0-4 jaar) en een peuterspeelgroep. Hier kunnen kinderen van 2 tot 4 jaar spelen en zich ontwikkelen. De kinderen voor de peuterspeelgroep kunnen worden gebracht tussen 8:00 en 9:00 en weer opgehaald tussen 12:15 en 12:30 uur. Voor informatie over de mogelijkheden bij Berend Botje verwijzen wij u graag naar hun website.