Kinderboekenweek

Van woensdag 3 oktober t/m vrijdag 12 oktober is weer de jaarlijkse Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is: ‘vriendschap’.

Kinderboekenweek

04-10-2018
De school is erg leuk aangekleed in het thema van de Kinderboekenweek. Gisteren werd de Kinderboekenweek geopend door het personeel en hebben de leerlingen door middel van een speurtocht kennis gemaakt met het thema. Tot en met vrijdag 12 oktober worden er in alle groepen activiteiten ondernomen.

In de hallen van beide locaties staat er weer een prachtige boekenpresentatie. We hopen natuurlijk ook dat veel kinderen een boek van hun ouders mogen bestellen. De kinderen zijn dan een boek rijker en de school krijgt 10% van de opbrengst en natuurlijk kopen wij daar weer boeken voor!

"De school met talent voor taal"